3 x Yin Yoga

Yin Yoga Forårs Event

med 3 variationer af Yin Yoga

3 skønne timer med 3 variationer af yin yoga samt the, kage & lækre snack og masser af hygge.

En kærkommen anledning for at drage omsorg for dig selv – vi synes du har fortjent det! Og hvorfor ikke tage din ynglings-yoga-partner med og del dette dejlige event med hinanden.

Det er vores søde og erfarne instruktør, Lone, der inviterer dig til en søndag eftermiddag i Yin Yogaens tegn.

Sammen skaber vi en dejlig eftermiddag med tid til ro, fordybelse, den gode hyggesnak og nærvær. Book din plads her

Vi har planlagt et lækkert program med fokus på 3 variationer af yin yoga

🌷 Den blide, som de fleste nok kender:  Her anvender vi de bløde stillinger og har fokus på de dybe stræk

🌷 Den pulserende: Bløde bevægelser, langsomt tempo og nærmest lidt meditativt. Masserer og blødgører indevævet med bløde bølgende bevægelser

🌷 Den med power: Her udfordrer vi bindevævet med de lidt mere udfordrende stillinger og vi gør det med højt humør og smil på læben.

🌷 Den velfortjente: SAVASANA krydret med en kropsscanning som afslutning på en dejlig aften

👉 Det praktiske: 👇

Alle kan deltage! Eventen er for alle niveauer og absolut alle kan deltage. Der kræves intet ift. fleksibilitet, krop eller niveau, men hvis du har en skade, en småskavank, eller er gravid, er det vigtigt, at give besked, da nogle af stillingerne ville skulle tilpasses

Tid: Søndag d. 12/3-23 kl. 14.30 – 17.30 – Kom gerne 10 minutter før tid.

Sted: Haderslev Yoga Studio, Behandlerhuset Schaumann, Simmerstedvej 1E, 6100 Haderslev

Udstyr: Medbring 2 tæpper (eller 1 tæppe og 1 håndklæde). Hvis du har en måtte og andet udstyr må du hellere end gerne medbringe dette, men ellers er der alt hvad du skal bruge til eventet i studioet.

Pris: Denne skønne oplevelse koster 275kr. og du kan købe det her

Betaling og tilmelding: Login (er du ny kunde skal du oprette dig først) vælg priser og køb klippet “3 x YIN YOGA EVENT”, vælg skema, vælg d. 12/3-23, tryk på tilmeld. Og så er du klar til forkæle dig selv og komme helt ned i gear! Efter betaling er tilmelding bindende og beløbet refunderes ikke.

Yogapåklædning: Løst og åndbart tøj, du kan bevæge dig i. F.eks leggins, strømper og en varm bluse og gerne noget lag på lag tøj så det er nemt at regulere kropstemperaturen.

Refusion: Ved instruktørens sygdom aflyses eventen og pengene refunderes. Hvis du selv er syg, bedes du blive hjemme, da vi skal passe på hinanden, i dette tilfælde refunderes beløbet ikke men du er velkommen til at sende en anden.

COVID-19 FORHOLDSREGLER: Vi passer stadig godt på hinanden og følger som minimum de til enhver tid gældende retningslinjer.

For mere info: Kontakt os på lone@hys.dk eller 21693371.