Praktisk info

Praktisk info:

Kom i god tid og find din plads i lokalet. Lokalet vil være åben min. 10 minutter før holdstart. I det fælles venteområde vil der være kaffe, the og vand til fri afbenyttelse.

Overtøj og sko har vi lavet plads til udenfor lokalet, så husk at tømme lommer mv for værdigenstande! Disse ting kan du putte i en af de små bokse og tage med ind i lokalet.

Undlad at spise et større måltid 2-3 timer før en yogasession – du kan evt. tage en lille snack og vente med at spise til du er hjemme igen.

Hvad skal jeg medbringe?

Nye forholdsregler under corona: Du bedes som minimum medbringe et tæppe.

Derudover anbefaler vi at du medbringer din egen måtte, blokke mv. Har du ikke selv måtte mv kan det selvfølgelig lånes.

Vi er selvfølgelig ekstra opmærksomme på hygiejnen og du kan være tryg ved at låne. Vi sætter hygiejnen højt og sørger naturligvis for at aftørre måtter mv grundigt efter brug.

Vi sætter en ære i at du kan være tryg hos os.

Når corona er overstået behøver du i princippet ikke at medbringe noget da der forefindes måtter, blokke, bælter, tæpper osv. til låns i begge lokaler.

Men du er velkommen til at tage dit eget med. Derudover kan det være en god idé at tage et håndklæde med til at ligge på måtten.