Vores instruktører

Vores instruktører har alle en yogauddannelse eller lang undervisningserfaring. Nogle har endda taget det helt store skridt og været på kursus/uddannelse i udlandet. Og her er Indien og Bali nok de mest foretrukne steder.

Her har vores instruktører fortalt lidt om sig selv:

Lone Tang-Andersen

Indrømmet! Det der yoga er kommet for at blive i mit liv. Efter at have snuset lidt til yoga i mit lokale fitnesscenter kunne jeg mærke at det her – det er bare lige mig! Jeg blev så bidt af det at jeg synes at andre også skulle have glæde af at opdage yogaens forunderlige og vidunderlige verden. Gymnastikforeningen i Christiansfeld var med på idéen og vi fik startet foreningens første yogahold op i 2014. De blev mine forsøgskaniner da jeg sideløbende tog DGI’s yogauddannelse. I foråret 2015 bestod jeg eksamen og har derefter taget et speciale i “Hands On”. Jeg forsøger hele tiden at få inspiration til at udvikle både min egen yoga og til at gøre mig til en bedre underviser, ved bl.a at deltage på mange forskellige kurser og workshops.

Min undervisningserfaring går langt tilbage. Jeg har tidligere undervist i BallStik og de store bolde. Og siden 2014 har yogaen taget over og udover at undervise i foreningen har jeg i en 2-årig periode undervist i et fitnesscenter. Derudover har jeg i flere år haft nogle små intense hold i min egen klinik. Og nu også med stor glæde i Haderslev Yoga Studio.

Mit fokus er at gøre det nemt for ALLE at dyrke yoga. At udfordre den enkelte så hver deltager får udnyttet sit potentiale – på en blid og nænsom måde. Og så må vi også godt grine lidt sammen. Jeg glæder mig utroligt meget til at byde dig velkommen på et af mine hold. Jeg underviser i bl.a i Begynder Yoga, Stole Yoga, Restorativ Yoga, Hatha og Stille Morgen Yoga (Yin Yoga)

Og måske jeg også lige skal nævne at jeg er idékvinden bag og grundlæggeren af Haderslev Yoga Studio.

Tine Schmidt

Jeg hedder Tine Schmidt og er 44 år.

Jeg har 17 års erfaring som sygeplejerske fra det danske sundhedsvæsen og jeg har arbejdet med mange forskellige patientgrupper.

Jeg er selvstændig behandler og arbejder som Stress-coach, NADA akupunktør og Yoga instruktør, og jeg bruger i dag disse redskaber til at hjælpe mennesker. Jeg afslutter min uddannelse som Heilpraktiker ( Naturmediciner) i sommeren 2024, og jeg bruger min viden om kost, urter, vitaminer/mineraler og homøopati herfra i mine behandlinger

Lise Nissen

Mit navn er Lise …. og jeg er ret glad for yoga 😀

Der er mange gode grunde til at dyrke yoga. Jeg gør det hovedsageligt fordi:

  • Yoga gør mig “grundstærk”. Yoga træner min core og min balance på en dyb og naturlig måde
  • Yoga skaber balance mellem krop og sind. Jeg arbejder med min mentale sundhed gennem åndedræt og meditation.
  • Yoga er et stærkt, roligt og fordybende alternativ til vores samfunds travlhed, larm og evige jagt på effektivitet.

Jeg var til min første yogatime i 2005. De første par gange synes gymnasten i mig, at det gik alt for langsomt og det krævede stor tålmodighed af mig at være til en yogatime. Efterhånden mærkede jeg på min krop, at yogaen gjorde noget godt for mig, som hverken gymnastik, løb eller anden træning kunne. Siden har jeg været “afhængig” af yogatræning i større eller mindre grad, og jeg laver yogaøvelser hver dag.

Et par år efter min første yogatime startede jeg med at undervise i yoga, da der manglede en instruktør på holdet. Senere tog jeg “DGI’s yogauddannelse” og i 2015 overbygningen “Hands on”. Jeg har efterfølgende løbende deltaget i kurser og workshops inden for forskellige former for yoga – og jeg elsker at prøve forskellige sjove alternativer af, som måske også nogle gange kommer til udtryk i mine yogatimer 😉

Jeg har haft en pause med at undervise i yoga, da mit arbejde fyldte (for) meget. Nu er der igen overskud i hverdagen og jeg er glad for at være med på holdet hos Haderslev Yoga Studio.

Annemette Wrang Due

At komme fra hovedet og ned i kroppen.

Det oplevede jeg selv, da jeg første gang stiftede bekendtskab med meditation i 2016 i forbindelse med et mindfulnessforløb. Meditation var med til at give mig en indre ro, fokus i hverdagen, skabe balance mellem krop og sind og et redskab jeg kunne bruge, til at tune ind på min krops tilstand og give mig selv en lille pause i hverdagen. 

Jeg ville lære mere om teorien og principperne indenfor mindfulness og blev i 2018 uddannet mindfulness instruktør fra Dansk Mindfulness Akademi. Noget af det der optog mig under uddannelsen, var brug af mindfulness til stressreduktion.

Min nysgerrighed på dette område bevirkede, at jeg i 2021 blev uddannet Stresskonsulent.

Mit hold er for alle, uanset om du er nybegynder eller i forvejen meditere og gerne vil vedligeholde din praksis. Mine hold vil bestå af en blanding af forskellige meditationer, åndedrætsøvelser, visualisering og afspænding med det formål at skabe indre ro, egenomsorg og hverdagsfokus. Somme tider vil timen også have et bestemt tema, som danner rammen for de meditationer og øvelser som vi skal igennem. Øvelserne vil være en blanding af siddende og liggende øvelser.

På mine hold vil du opleve nærvær, ro, tid til fordybelse, egenomsorg, samt plads og rum til den enkelte. 

Jeg glæder mig til at tage imod dig.

Vienna Vesterlyng Schmidt

Yoga er for mig et frirum hvor jeg gør noget godt for min krop og sjæl. Den nærer mig hele vejen igennem kroppen og jeg kan give slip på forskellige spændinger. For mig er yoga alfa omega i den fortravlede verden vi lever i. Jeg har brug for at være mig, bare et lille øjeblik

Min rejse ind i yogaverdenen startede i 2017 med børneyoga, sidenhen er der kommet
mere til 😊:
● Børneyogalærer
● Naad yogalærer
● Yin Yogalærer


De sidste par år har jeg haft eget YogaStudie, men ønsker at komme ind i et større Yogamiljø og glæder mig til at være en del af Haderslev Yoga Studio.
Det er vigtigt for mig at gøre yogaen så jordnær og forståelig, så alle kan være med. Så uanset om du har erfaring eller er nybegynder, er der plads til hver enkelt og du vil blive guidet godt igennem hver yogaklasse.


Det er primært Yin Yoga jeg skal undervise i og her vil hver klasse have denne opbygning:
● klassen samles og tuner ind, så du lander godt på din yogamåtte
● vi laver yin yoga program, hvor jeg er med hele vejen igennem undervisningen
● der vil være en lang savasana, hvor jeg spiller på mine klanginstrumenter
● klassen afsluttes med Nada the


Jeg vil på sigt også tilbyde events som fuldmåne cacao ceremoni og klangbade.