Vores instruktører

Vores instruktører har alle en yogauddannelse eller lang undervisningserfaring. Nogle har endda taget det helt store skridt og været på kursus/uddannelse i udlandet. Og her er Indien og Bali nok de mest foretrukne steder.

Her har vores instruktører fortalt lidt om sig selv:

Lone Tang-Andersen:

Indrømmet! Det der yoga er kommet for at blive i mit liv. Efter at have snuset lidt til yoga i mit lokale fitnesscenter kunne jeg mærke at det her – det er bare lige mig! Jeg blev så bidt af det at jeg synes at andre også skulle have glæde af at opdage yogaens forunderlige og vidunderlige verden. Gymnastikforeningen i Christiansfeld var med på idéen og vi fik startet foreningens første yogahold op i 2014. De blev mine forsøgskaniner da jeg sideløbende tog DGI’s yogauddannelse. I foråret 2015 bestod jeg eksamen og har derefter taget et speciale i “Hands On”. Jeg forsøger hele tiden at få inspiration til at udvikle både min egen yoga og til at gøre mig til en bedre underviser, ved bl.a at deltage på mange forskellige kurser og workshops.

Min undervisningserfaring går langt tilbage. Jeg har tidligere undervist i BallStik og de store bolde. Og siden 2014 har yogaen taget over og udover at undervise i foreningen har jeg i en 2-årig periode undervist i et fitnesscenter. Derudover har jeg i flere år haft nogle små intense hold i min egen klinik. Og nu også med stor glæde i Haderslev Yoga Studio.

Mit fokus er at gøre det nemt for ALLE at dyrke yoga. At udfordre den enkelte så hver deltager får udnyttet sit potentiale – på en blid og nænsom måde. Og så må vi også godt grine lidt sammen. Jeg glæder mig utroligt meget til at byde dig velkommen på et af mine hold. Jeg underviser i Begynder Yoga, Hatha og Stille Morgen Yoga (Yin Yoga)

Og måske jeg også lige skal nævne at jeg er idékvinden bag og grundlæggeren af Haderslev Yoga Studio.

Zascha Meier Watz:

Yoga har fyldt mere og mere i mit liv siden det første møde med yogaen tilbage i 2010. Jeg har løbende taget flere forskellige uddannelser, kurser og master classes og blev i juni 2019 certificeret yogalærer med en 250 timers uddannelse fra Yoga Here & There på Bali, og har i efteråret 2020 taget en Yin Yoga efteruddannelse ved Yvonne Hansen. Jeg er certificeret multistyle og kan dermed undervise med sikkerhed og stabilitet i både Hatha (traditionel og flow), Vinyasa, Ashtanga, Yin og Restorative Yoga. Uddannelserne har haft fokus på yogastilarterne, det filosofiske fundament for yoga, anatomi, hands on justeringer og lærergerningen, pranayama og meditation.

Mine sessioner er kendetegnet ved nærvær, nænsomhed, humor og et solidt sikkerhedsmæssigt og filosofisk fundament. Igennem Yoga Hive Montana er jeg også blevet introduceret til aroma flow og æteriske olier, hvorfor sessionerne gerne har et pift af æteriske olier tilpasset sessionens fokus. Disse er dog altid frivillige at anvende. Sessionen er altid bygget op omkring et yogafilosofisk eller fysiologisk tema med en indledende centrering, en fokuseret sekvensering af asanas (yogastillinger), pranayama (åndedrætsøvelser) og afspænding med massage og/eller bodyscan. Jeg underviser i Hatha Flow.

Uanset dit køn, din kropstype, dit niveau eller hvorvidt dit fokus er indadvendt eller fysisk, så vil jeg bestræbe mig på at tilpasse hver session til dig og din yoga. Yoga er nemlig for alle!

Lisbeth Bach Rasmussen-Jensen:

Flere års arbejde med yoga og mindfulness – både som underviser og i eget regi – har gjort mig uendelig meget stærkere i krop, sind og sjæl. Jeg har fundet en dyb indre ro og glæde, der gør, at jeg igen tør at udforske livet og gå efter mine drømme. Jeg har tidligere haft mit eget yogasted – Yogaloftet, men har valgt at bruge al min yoga energi i Haderslev Yoga Studio og være en del af vores inspirerende fællesskab med de andre dygtige yogainstruktører.

Mindfulness er også en vigtig del af mit liv. I 2016 gennemførte jeg ”At Work’s” Mindfulnessuddannelse og senere overbygningen som Mindfulness Mentor. Og her i 2021 er jeg i gang med ”Life & Mindfulness Practitioner” hos ”Flora” – online, naturligvis.

Lidt om min yoga baggrund: I 2015 bestod jeg eksamen i DGI’s yogauddannelse og har siden bygget ovenpå med bl.a. ”Hands On” – et speciale i justering af yoga-deltagere. Jeg har i mange år undervist i Haderslev Gymnastikforening (og det gør jeg stadig) og i mit eget firma, Yogaloftet. Og jeg er meget dedikeret og nærværende i min undervisning.

Mine sessioner er for ALLE – kvinder og mænd, som ønsker styrke og smidighed i krop, sind og sjæl. Om du er smidig eller stiv – tyk eller tynd – gammel eller ung er lige meget. Jeg tør godt love dig, at du bliver stærkere, gladere og sover bedre. Du øger din smidighed og styrke samt træner evnen til at fokusere og være til stede. Skavanker, som ondt i ryggen forsvinder, og du får ro i sindet samt større modstand mod stress. Du kan både få sved på panden og opleve dyb afslapning. Jeg underviser i Hatha og Yin Yoga.

Eva Thomsen

Gennem årene har jeg prøvet forskellige yoga-hold, og har lært at yogaen er mere end et kropsligt udbytte og fysisk form, den er utrolig meditativ; også en aktiv yoga form! Kroppens dynamik i samarbejde med åndedrættet giver mig den ro og kærlighed, som jeg oplevede ved mit første møde med yoga for 5 år siden i Sydney. Her mærkede jeg at yoga var rigtigt for mig at få ind i min hverdag, fordybelse, på flere niveauer – som kærlighed ved første blik!

I sommeren 2017 falder jeg uheldigt på ski, brækker mit bækken og skal efterfølgende lære at gå igen. Det er her at yogaen har haft størst betydning for mig. Yogaen blev mit møde med min krop igen, fysisk og mentalt. Yoga er i dag min passion og mit frirum fra hverdagens travlhed og rollen som mor

Jeg blev certificeret Multistyle yogalærer i 2019 i Indien. Vores undervisning havde fokus på forskellige yogastilarter, yogafilosofien og livsstil, anatomi og fysiologi, hands-on justeringer, undervisningsmetoder og  pranayama- og meditationsteknikker. Og jeg underviser derfor både i Ashtanga, Vinyasa og Hatha. Tidligere har jeg undervist i Ashtanga og Vinyasa på Idrætshøjskolen Sønderborg. Jeg har også erfaring med yoga som gravid og ikke mindst efterfødselsyoga, med eller uden baby.

Jeg glæder mig sindssygt meget til at undervise igen, med inddragelse af alt hvad jeg har lært og oplevet som yogi, så du kan blive udfordret på dit niveau. Her hos Haderslev Yoga Studio underviser jeg primært i Ashtanga Vinyasa og ALLE er velkomne. Jeg plejer at sige, at man ikke skal være vildt sej til at dyrke yoga, men bare have lyst til at opleve ro og kærlighed helt indeni!

Pia Satake Beck

Mødet med yoga gjorde så stort et indtryk fysisk og mentalt, at det er blevet til mange, mange timer efterfølgende og Yoga har været en del af mit liv siden 2002.

Jeg startede som yoga instruktør i 2005 og har undervist gennem 16 år på mange forskellige niveauer – lige fra fitness verdenen, elite udøvere og til yoga for mænd, unge og alle ind imellem.

Jeg har løbende taget forskellige uddannelser og kurser. Senest i efteråret 2020 blev viften udvidet med Yin Yoga efteruddannelse ved Yvonne Hansen. Udover yoga uddannelse er jeg uddannet Zoneterapeut og Coach med speciale i stress, hvorfor min tilgang er præget af en holistisk og pragmatisk tilgang med ro, nærvær, glæde og plads til smil.

Min undervisning er alsidig, smilende og uhøjtidelig, og jeg ser det som min fornemste opgave, at give dem, jeg underviser, en følelse af ejerskab over og ansvar for deres egen praksis. Jeg ser det som min vigtigste opgave at facilitere et yogarum og instruere på en måde, som skaber tryghed og giver plads til både nysgerrighed, fordybelse, udforskning og udvikling. Mine sessioner er til både dig, der er helt ny på en yogamåtte og til dig, der har dyrket yoga i årevis og kendetegnet ved et solidt anatomisk fundament, hvor meridianer og helkrops princippet bliver tilgodeset.

At undervise i yoga giver mig nærvær, samvær og en skøn fornemmelse af tilstedeværelse. Det at dele og formidle yogaen, at opleve og nyde den i en samhørighed med andre giver stor mening og glæde for mig.