Kakao & Restorativ

Event med Cacao Ceremoni & Restorativ Yoga

En mindful aften med tid til fordybelse, ro og gode kærlige og kvindelige snakke.

Marianne Paich og Lone Tang-Andersen inviterer til en mindful aften med Cacaoceremoni og Restorativ Yoga. Pris 295kr.

Vi vil denne aften drikke ceremoniel cacao, som er minimalt forarbejdet og derfor har en intens og let bitter smag. Vi vil opleve virkningen af den varme cacao, der lander blødt og varmt i maven. Cacao’en befordrer at vores hjertechakra kan åbne sig og vi får fokus på vores hjerte – og på kærligheden, både til os selv og til andre. Marianne vil undervejs fortælle lidt om cacao og holde rummet for os, let shamanistisk og magisk.

Denne aften er det Nymåne og det betyder at Månen er ny og fyldes de næste uger. Man kan også sige at en ny cyklus begynder. Nymåne er er en kraftfuld tid til nye intentioner og er tiden hvor dine ønsker kan manifestere sig. Vi vil bruge Nymånen til en ny start, sætte nye intentioner og trække orakel kort på dagens ceremoni. Vi vil desuden skrive vores intentioner ned og – hvis du har lyst – dele dem med hinanden til sidst.

Med maven fyldt af den dejlige cacao, vil Lone guide os igennem den meget blide og stille yoga, Restorativ Yoga. Vi tager selvfølgelig højde for at maven er fyldt og har med omhu udvalgt nogle stillinger som passer perfekt til temaet. Her har vi fokus på mental ro, restitution og dyb afspænding af krop og sind.

Under savasana (afspænding) vil Marianne guide os igennem en dejlig tromme-meditation der vil give dig mulighed for at få indre billeder, stærke følelser eller andre kropslige sensationer. Når vi bagefter vågner op igen, har vi god tid til at skrive vores oplevelser ned, tale om kort og oplevelser og hygge i et trygt fællesskab.

Gennem hele eventet vil vi byde på the og lækre snacks.

Vi forventer at være færdige kl. 21.30

Praktisk information:

Betaling og tilmelding: Pris 295kr. Tilmeld dig her

Forudsætninger for deltagelse: Alle kan deltage! Eventen er for alle niveauer og absolut alle kan deltage. Der kræves intet ift. fleksibilitet, krop eller niveau. Har du en skade, en småskavank, eller er gravid, er det vigtigt, at give besked, da nogle af stillingerne ville skulle tilpasses.

Tid: Fredag d. 15/9-23 kl. 18.30 – 21.30

Sted: Haderslev Yoga Studio, Behandlerhuset Schaumann, Simmerstedvej 1E, Haderslev. Find vej

Påklædning: Løst og åndbart tøj, du kan bevæge dig i. F.eks leggins, strømper og en varm bluse og gerne noget lag på lag tøj så det er nemt at regulere kropstemperaturen.

Udstyr: Alt hvad vi skal bruge forefindes i studioet men du er også velkommen til at medbringe f.eks din egen måtte.

Refusion: Efter tilmelding og betaling refunderes beløbet ikke. Ved instruktørens sygdom aflyses eventen og pengene refunderes. Hvis du selv er syg refunderes beløbet ikke men du er velkommen til at sende en anden. Venligst send os besked herom.

Vi glæder os til at dele denne skønne workshop med DIG!

Kærlig hilsen

Marianne og Lone