NYTÅRSEVENT 2023

🌟 Nytårsyoga & Champagne 🍾

Sig kærligt farvel til 2023 og gå 2024 i møde med et åbent hjerte og et blødt sind

🌟

3 timers nytårslækkerier med blanding af Yin Yoga, AnsigtsYoga, Slow Flow Yoga, ægte Champagne og lækkerier. Lone Tang-Andersen vil med kærlighed og omsorg guide dig igennem formiddagen.

🌟 Vi tager kærligt afsked med 2023 og byder velkommen til et nyt friskt år. Det bliver spændende at se hvad 2024 kommer til at byde på af dejlige yoga oplevelser og andre skønne begivenheder

🌟 Denne skønne formiddag vil bestå af Yin Yoga, AnsigtsYoga, Slow Flow Yoga, en lille overraskelse, hyggepauser, meditation, affirmationer og afspænding. Det bliver magisk og fantastisk.

💚 Yin Yoga Yin Yoga er en blid yogaform og handler om at spænde af og give efter og kræver ingen forudgående kendskab. Vi har fokus på de dybe stræk, åndedrættet og at hjælpe kroppen med at slappe af. Vi har villighed til at udforske hvor og hvordan vi holder på spændinger i kroppen og slappe af og give slip. Vi hjælper både krop, sind og sjæl til at give kærligt slip på 2023 og sige pænt farvel.

🧡 I AnsigtsYoga strammer vi muskler og hud op og blødgør vævet. Det er lækkert men også mega sjovt. Og så lægger vi ansigtet i de rette folder til at byde et nyt spændende år velkommen.

💜 Slow Flow Slow Flow er helt blød og dynamisk yoga form hvor vi bevæger os med bløde og meditative bevægelser. Vi forbereder krop, sind og sjæl på et nyt år fyldt med dejlige yoga oplevelser, nye minderige begivenheder og sjove og pudsige hændelser.

Tilmeld dig her 💛

👉 Det praktiske:

Alle kan deltage! Eventen er for alle niveauer og absolut alle kan deltage. Der kræves intet ift. fleksibilitet, krop eller niveau, men hvis du har en skade, en småskavank, eller er gravid, er det vigtigt, at give besked, da nogle af stillingerne ville skulle tilpasses.

Antal deltagere: Max 10 pers.

Tid: Lørdag d. 30/12-22 kl. 11.00 – 14.00 – Kom gerne 10-15 minutter før tid.

Sted: Haderslev Yoga Studio, Behandlerhuset Schaumann, Simmerstedvej 1E, 6100 Haderslev

Udstyr: Medbring 2 tæpper (eller 1 tæppe og 1 håndklæde). Hvis du har en måtte og andet udstyr må du hellere end gerne medbringe dette, men ellers er der alt hvad du skal bruge til eventet i studioet.

Pris: Denne eksklusive oplevelse koster 375kr. og er incl. 2 glas ægte Champagne (Der er også bobler uden alkohol)

Betaling og tilmelding: Gå ind på www.hys.dk, vælg “Priser”, scroll ned til du ser “NYTÅRSYOGA & CHAMPAGNE, tryk på linket og følg købsproceduren. Og så er du klar til at forkæle dig selv, sige kærligt farvel til 2023 og forberede dig på 2024! Efter betaling er tilmelding bindende og beløbet refunderes ikke. Tilmeld dig her

Yogapåklædning: Behageligt og åndbart tøj, du kan bevæge dig i. F.eks leggins, strømper og en varm bluse og gerne noget lag på lag tøj så det er nemt at regulere kropstemperaturen.

Refusion: Ved instruktørens sygdom aflyses eventen og pengene refunderes. Hvis du selv er syg, bedes du blive hjemme, da vi skal passe på hinanden, i dette tilfælde refunderes beløbet ikke men du er velkommen til at sende en anden.

COVID-19 FORHOLDSREGLER: Vi passer stadig godt på hinanden og følger som minimum de til enhver tid gældende retningslinjer. For mere info: Kontakt os på lone@hys.dk eller 21693371.