Stole Yoga

Stole Yoga – prøv holdet gratis!

NB! Holdet er ikke med på holdplanen pt.

Stole yoga er for personer med fysiske og/eller balancemæssige udfordringer, og – men ikke kun – seniorer.

Har du udfordringer med hofteknæ mv eller balancen så kan du sagtens være med på dette hold. Vi arbejder med de gode stræk, opbygger styrke på et niveau alle kan være med til, og udfordrer balancen på en sikker måde. Og måske får vi liiidt sved på panden. Vejrtrækningen er en naturlig del af det at lave yoga så den har vi naturligvis også en del fokus på.

Alle øvelser er enkle og bliver grundigt instrueret. Og vi bruger den tid, der skal til for at du kommer trygt og godt ind i stillingen, til at være i den og til at komme ud af den igen. Vi vil både lave siddende og stående øvelser og er du lidt usikker på benene så har vi altid stolen at støtte os til.  Dog vil alle øvelser kunne udføres siddende hvis du er utryg ved eller er forhindret i at lave dem stående.

Vi afslutter timen med en stille afspændingsøvelse og bagefter er der mulighed for noget fælles kaffehygge nedenunder i Schaumanns Café og Galleri.

Priser…. Gratis prøvetime for alle der ikke har deltaget på holdet før, 1 klip 85,- og 5 klip 350kr. Køb dit klip her

Har du ikke prøvet yoga før, så er det absolut ingen hindring. Her kan alle være med. Du skal bare møde op i noget tøj, du kan bevæge dig i og medtage dit gode humør. Alt andet har vi i studioet.

Vil du vide mere, have hjælp til booking eller lign. så ring eller send en sms til Lone på 21693371 eller skriv en mail til lone@hys.dk

Sessionen varer 60 minutter

HUSK at vi har adgang via elevator!