Yin og Yang – udforsk samhørigheden

🧡 Eventet er UDSOLGT men vi har et nyt i støbeskeen, så hold godt øje her på siden og på Facebook og Instagram 🧡

YIN OG YANG – UDFORSK SAMHØRIGHEDEN

Vores 2 dygtige og engagerede instruktører, Pia og Lone, inviterer dig til en eftermiddag hvor vi sammen udforsker kroppen og sindet.

Hvad sker der med min krop i Yin og hvad sker der med den i Yang? Hvad sker der i sindet? Med tankerne? Hvor oplever jeg forskelligheder og hvor oplever jeg samhørigheden?

Vi udforsker virkningen af særligt udvalgte stillinger – først i den passive Yin form og efterfølgende i den aktive Yang form. Vi runder dagen af med en skøn lang meditation/afspænding. Og hyggen har vi naturligvis også prioriteret – i pauserne byder vi på the, lækkerier og selvfølgelig med god tid til at snakke sammen.

Kort fortalt om Yin Yoga: I Yinens verden har vi fokus på de dybe stræk af bindevævet, stimulation af vores parasympatiske nervesystem og vejrtrækningen

Kort fortalt om Yang Yoga: I Yangens verden har vi fokus på balancen, vejrtrækningen, at styrke musklerne, at øge fleksibiliteten, at træne fokus på at finde ro i tankerne.

Kom og vær med til en dejlig eftermiddag hvor vi har masser af tid til at udforske kroppen, til at hygge, til at være stille, til at smile, til at svede.

3 timer med Yin Yoga, hyggepause med the og lækkerier, Yang Yoga, meditation og savasana

Det praktiske:

Alle kan deltage! Eventen er for alle niveauer og absolut alle kan deltage. Der kræves intet ift. fleksibilitet, krop eller niveau, men hvis du har en skade, en småskavank, eller er gravid, er det vigtigt, at give besked, da nogle af stillingerne ville skulle tilpasses

Tid: Lørdag d. 19/11-22 kl. 12.30 – 15.30 – Kom gerne 10-15 minutter før tid.

Sted: Haderslev Yoga Studio, Behandlerhuset Schaumann, Simmerstedvej 1E, 6100 Haderslev

Udstyr: Medbring 2 tæpper (eller 1 tæppe og 1 håndklæde). Hvis du har en måtte og andet udstyr må du hellere end gerne medbringe dette, men ellers er der alt hvad du skal bruge til eventet i studioet.

Pris: Denne eksklusive oplevelse koster 295kr.

Betaling og tilmelding: Login (er du ny kunde skal du oprette dig først) vælg priser og køb klippet YIN OG YANG – UDFORSK SAMHØRIGHEDEN, vælg skema, vælg d. 19/11-22, tryk på tilmeld. Og så er du klar til forkæle dig selv og komme helt ned i gear! Efter betaling er tilmelding bindende og beløbet refunderes ikke.

Yogapåklædning: Løst og åndbart tøj, du kan bevæge dig i. F.eks leggins, strømper og en varm bluse og gerne noget lag på lag tøj så det er nemt at regulere kropstemperaturen.

Refusion: Ved instruktørens sygdom aflyses eventen og pengene refunderes. Hvis du selv er syg, bedes du blive hjemme, da vi skal passe på hinanden, i dette tilfælde refunderes beløbet ikke men du er velkommen til at sende en anden.

COVID-19 FORHOLDSREGLER: Vi passer stadig godt på hinanden og følger som minimum de til enhver tid gældende retningslinjer.

For mere info: Kontakt os på lone@hys.dk eller 21693371.