Juleevent med ansigtsyoga, juleyoga, gløgg og æbleskiver

Juleevent med ansigtsyoga, juleyoga, gløgg og æbleskiver.

Søndag d. 5/12-21 byder vi på en herlig eftermiddag med ansigtsyoga, lækker juleyoga, en dejlig hvid glögg og øko æbleskiver.

Få en pause i alle juleforberedelserne og forær dig selv en velfortjent adventsgave fyldt med god tid, nærvær, ansigtsyoga og en masse lækker yoga og en delikat hvid glögg og øko æbleskiver! Vi lader julens vigtige budskaber være den drivende kraft, taknemmelighed og kærlighed.

Har du en person, du særligt gerne vil vise din taknemmelighed og kærlighed til, så giv vedkommende en julegave før tid og inviter på Juleyoga.

Vi starter din tid, din gave, med en lang og helt blid opstart og bevæger os gradvist over i den mere dynamiske yoga. Vi kommer til at lege lidt, grine og bare have en skøn tid sammen. Der er garanti for en del latter når vi sammen udfordrer vores ansigter med ansigtsyoga. Og selvfølgelig afslutter vi yoga delen med en dejlig savasana (afspænding) og en lettere meditation. Herefter smovser vi i hvid glögg og øko æbleskiver med lækkert tilbehør. Glöggen har vi købt hos Vinspecialisten Haderslev og den er hvid, krydret og lækker og er produceret af Hr. Skov

Juleyoga er for alle niveauer og kroppe. Den dynamiske del vil blive tilrettelagt så ALLE kan være med – også de mere erfarne. Har du nogle fysiske eller balancemæssige udfordringer eller er du gravid, så giv besked til instruktøren. Så bliver der taget hånd om dig og stillingerne bliver tilpasset din krop.

Det praktiske:

Tidspunkt: Søndag d. 5/12-21 kl. 15.00-17.30. Kom gerne 10-15 minutter før tid

Antal: Der er plads til max. 10 pers. på holdet, så vær hurtig og book din plads nu

Hvem kan deltage: Juleyoga er for alle niveauer og kroppe. Den dynamiske del vil blive tilrettelagt så ALLE kan være med – også de mere erfarne. Har du nogle fysiske eller balancemæssige udfordringer eller er du gravid, så giv besked til instruktøren. Så bliver der taget hånd om dig og stillingerne bliver tilpasset din krop.

Udstyr: Hvis du har en måtte og andet udstyr må du hellere end gerne medbringe dette, men ellers er der alt hvad du skal bruge til eventet i studioet.

Sted: Haderslev Yoga Studio

Pris: Dette skønne juleevent koster kr. 300,-

Betaling og tilmelding: Login (er du ny kunde skal du oprette dig først) vælg priser og køb klippet JULEEVNET MED ANSIGTSYOGA, JULEYOGA, GLØGG OG ÆBLESKIVER, vælg skema, vælg d. 5/12-21, tryk på tilmeld. Og så er du klar til forkæle dig selv og komme helt ned i gear!

Yogapåklædning: Løst og åndbart tøj, du kan bevæge dig i. F.eks leggins, strømper og en varm bluse og gerne noget lag på lag tøj så det er nemt at regulere kropstemperaturen.

Lidt om instruktøren: Din instruktør på dette skønne juleevent er Lone. Og her får du en dygtig og erfaren instruktør, der tager hånd om hver enkelt deltager og sætter en ære i at guide dig sikkert og grundigt igennem hver enkelt stilling. Læs mere om Lone her

Refusion: Ved instruktørens sygdom aflyses eventen og pengene refunderes. Hvis du selv bliver syg eller har coronalignende symptomer, bedes du blive hjemme, da vi skal passe godt på hinanden. I dette tilfælde refunderes beløbet ikke men du er velkommen til at sende en anden. Eller du kan bede os om at forsøge at finde en anden, og hvis det lykkes, refunderer vi 75% af beløbet.

COVID-19 FORHOLDSREGLER: Vi passer stadig godt på hinanden og følger som minimum de til enhver tid gældende retningslinjer.

For mere info: Kontakt Lone på 21693371 eller lone@hys.dk